La doar o zi dupa ce a implinit 50 de ani, Jean Claude Van Damme a suferit un preinfarct pe platoul de filmare al ultimului sau film "Weapon".

Filmarile pentru pelicula "Weapon" au avut loc in Romania pana la sfarsitul saptamanii trecute, cand echipa de productie s-a mutat la New Orleans, unde filmarile au fost intrerupte din cauza "unor complicatii", dupa cum relateaza news.sky.com.

Se pare ca acele complicatii s-ar fi referit exact la problemele de sanatate ale lui Van Damme, care are probleme cu inima.

Actorul a fost internat la un spital din New Orleans, unde a fost insotit de sotia sa, Gladys Portugues. Dupa externare, cuplul a decis sa se intoarca in tara natala, Belgia, unde medicii se asteapta ca actorul sa beneficieze de o insanatosire completa.

Actorul a fost imediat internat la un spital din New Orleans unde au venit si sotia sa, Gladys.

Sursa citata sustine ca Van Damme isi va reveni foarte repede si ca va relua filmarile. Actorul a plecat in Belgia pentru a se odihni, dupa incident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.