Dupa 11 ani de casnicie, actorii Courtney Cox si David Arquette au decis sa se desparta.

Vedeta din Friends si David Arquette s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Scream", in 1995, iar patru ani mai tarziu s-au casatorit. Cei doi actori, care au impreuna o fetita in varsta de sase ani, Coco, spera sa ramana prieteni de dragul copilului lor.

"Am decis de comun acord sa ne despartim pentru o perioada de timp. Motivul acestei separari este sa ne intelegem mai bine pe noi insine si sa aflam calitatile de care avem nevoie la un partener de viata. Vom ramane prieteni si parinti responsabili pentru fiica noastra si inca ne iubim foarte mult", au declarat cei doi, potrivit UsMagazine.

"Suntem confortabili cu limitele pe care le-am stabilit unul pentru celalalt, in perioada acestei separari, si ne dorim ca familia, prietenii, fanii si media sa ne arate respect, demnitate, intelegere si dragoste", au adaugat acestia.

Potrivit huffingtonpost.com, motivul real al despartirii ar fi infidelitatea lui David. Acesta a fost vazut recent in compania chelneritei / actritei Jasmine Waltz, in varsta de 28 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.