Liv Tyler, Cher si Jennifer Aniston au fost, fara voia lor, amestecate in cel mai mare scandal cu frauda pe carduri care a zguduit vreodata Hollywood-ul.
Alaturi de ele, ar mai fi victime si la fel de celebrele Anne Hathaway si Melanie Griffith, anunta contactmusic.com. Stirea a aparut pentru prima oara pe tmz.com care a intrat in posesia unui raport intocmit de autoritatile americane.

Vedetele mentionate mai sus au fost victimele unei patroane de salon de infrumusetare, Maria Gabriella Prez, care le taxa cu tarife exagerate, mult mai mari decat cele mentionate in lista de preturi, dupa care le fura datele cardului si le scotea bani din conturi. Documentul spunea ca doar din contul lui Liv Tyler au disparut 214.000 de dolari.

Perez a fost arestata pe 18 august si este cercetata chiar in acest moment. Singura care a declarat ca nu crede ca i-au fost sustrasi bani din cont este Cher, scrie Tabu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.