In ultimii 50 de ani, odata cu explozia industriei mediatice, ele au fost cele care ne-au incantat, ne-au fascinat si ne-au facut sa visam, insa trecerea timpului si transformarile isi lasa urmele mai mult sau mai putin vizibile si asupra starurilor.
Dupa modelul “Then and Now “ al televiziunii de muzica VH1, vom face o scurta incursiune prin viata starurilor pentru a afla ce mai fac ele astazi.
  • Britney Spears

V-o amintiti pe adolescenta neastamparata care facea furori in urma cu ceva ani? Videoclipul "…Baby One More Time” , in care Britney este imbracata in uniforma de scolarita, poarta codite si sosete pana la genunchi, a propulsat-o pe atunci pe tanara cantareata in stratosfera Popdomului.

Site-ul pentru barbati AskMen.com decreteaza fara urma de indoiala ca "Spears are sex appeal". "Chiar daca trasaturile sale naturale au fost mereu puse la indoiala, Britney Spears are o aura de sex appeal care emana prin fiecare por", sustine publicatia pentru barbati. Dupa ce si-a revenit din caderea psihica pe care a avut-o, acum, in varsta de 29 de ani si mama a doi copii, Britney-femeia este mai sexy ca niciodata, spune AskMen.


Inainte, atunci cand inca era o adolescenta:

370590 01: Britney Spears, winner of Single of the Year for 'Baby One More Time', at the 1999 Teen Choice Awards in Los Angeles, CAAugust 1, 1999. Photo Brenda Chase/Online USA, Inc.

Acum:
  • Brigitte Bardot

Modelul francez care a inspirat generatii intregi cu frumusetea ei desavarsita, are acum 75 de ani, iar la aceasta varsta este cunoscuta mai mult pentru campaniile ei de aparare a drepturilor animalelor sau pentru declaratiile rasiste.

Brigitte, in perioada ei de glorie:



Foto: Northfoto

Brigitte, batrana:


  • David Bowie

Starul pop care a marcat muzica anilor ’70, pare acum, la cei 53 de ani ai sai, mai plin de eleganta decat oricand. Extravaganta sa creativa din anii tineretii a fost inlocuita de un look dandy contemporan, asumandu-si statutul de "legenda vie" a muzicii.

Ieri:

1973: British rock singer and actor David Bowie performing as 'Ziggy Stardust'. (Photo by Hulton Archive/Getty Images)

Vezi cum arata acum si alte vedete in voga. Click aici pentru imagini inainte si dupa!

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.