Cu ocazia a 11 saptamani consecutive in topurile radio DJ Sava lanseaza pachetul de ringtones "I Like (The Trumpet)".
Nu mai este nici o supriza pentru nimeni ca DJ Sava si melodia “I Like (The Trumpet)” este #1 pentru a 11 saptamana consecutiva in topul celor mai difuzate piese romanesti de la radio conform Media Forest.

Surpriza vine insa din partea lui DJ Sava care lanseaza un pachet de ringtone-uri special pentru cei care si-au exprimat dorinta de a avea ca ton de apel acest “sexy tu-tu-tu” care a innebunit o tara intreaga. Acest pachet contine 4 variante de ringtones astfel incat fiecare isi poate alege acea parte din piesa care ii place cel mai mult.

DJ Sava este foarte atent la cerintele fanilor si in dorinta de a fi mai aproape de toti cei care ii asculta muzica si-a relansat recent website-ul,unde cei interesati pot lua legatura cu artistul, care in limita timpului disponibil citeste toate mesajele postate acolo cat si pe conturile sale oficiale de Facebook, Twitter sau Youtube.

Pachetul de ringtones se poate descarca de aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.