Ultimul film al Juliei Roberts, "Eat. Pray. Love.", i-a enervat la culme pe oficialii Bisericii Catolice, care considera ca scenariul si actrita sfideaza religia catolica.
Potrivit contactmusic.com, actrita care a marturisit de curand ca s-a convertit la hinduism, dupa experinta fantastica pe care a avut-o odata cu filmarea productiei "Eat. Pray. Love", a reusit sa intre in dizgratiile liderilor catolici. [Julia Roberts s-a convertit la hinduism]

Oficialii Bisericii Catolice din Washington, D.C. au declarat ca adevaratii credinciosi nu ar trebui sa mearga sa vada filmul, deoarece, adaptarea bestsellerului scris de Elizabeth Gilbert ar fi o sfidare a importantei religiei, iar personajul interpretat de catre Julia Roberts ar fi esuat in gasirea sprijinului spiritual in timpul calatoriei sale in Roma, Italia (in sectiunea "Eat" a filmului). Probabil liderii catolici nu-si imagineaza cum personajul nu a gasit cheia fericirii spirituale tocmai la Roma, unde catolicismul este extrem de resprectat si apreciat.

In plus, alaturi de Biserica Catolica, stau si unele cronici de film, cum ar fi cea a lui John Muldering care declara: "Desi ea (Julia Roberts) se duce si mananca in toate restaurantele din Roma, nu intra in nicio biserica pe motiv ca ea stie mult mai bine cum sta treaba cu religia!".

Se pare ca in America, filmul "Eat.Pray. Love" regizat de catre Ryan Murphy, ce-o are in distributie pe Julia Roberts alaturi de James Franco si Javier Bardem, a a fost catalogat la categoria L, ceea ce inseamna ca ar putea afecta psihicul spectatorilor adulti.

Iar colac peste pupaza, recenta declaratie a actritei,pentru revista ELLE, in care marturisea ca "este cu siguranta un practicant al hinduismului", a adus la cote maxime nemultumirea Bisericii Catolice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.