Infidelitatea nu iarta pe nimeni. E perfida, nu tine de nimic, nici de statut social, daca apari la televizor sau debarasezi mese la fast food, daca esti persoana publica sau om de rand.

  • Triunghi amoros: Brad Pitt, Jennifer Aniston, Angelina Jolie

Aveau un mariaj ce parea ca sfideaza perfectiunea. Tabloidele de la Hollywood nu conteneau sa le laude relatia, iar fotografii erau insetati dupa instantanee cu cei ce erau alintati „frumuseii”.

Brad Pitt si Jennifer Aniston au fost un cuplu fericit pana in 2005, pana cand Pitt a inceput filmarile pentru „Mr ans Mrs Smith”. Marul discordiei? Superba Angelina Jolie. Chiar daca la inceput au negat toate speculatiile, Pitt si Jolie si-au oficializat relatia un an mai tarziu. Evident ca mariajul cu actrita din „Friends” s-a soldat cu un divort. Nu tocmai placut.

  • Triunghi amoros: Bianca Dragusanu, Catalin Botezatu, Adrian Cristea

Ehee, aici deja e o poveste de dragoste demna de telenovela. Bianca si Bote au fost impreuna. De fatada sau nu, cert e ca relatia lor a fost una dintre cele mai mediatizate de la noi, s-a scris mult despre „blonda lui Bote”, despre partidele lor de sex inopinate (ba in mare, ba prin padure la Baneasa!), despre silicoanele ei si cadourile lui.

Pana cand... Bianca l-a inselat pe Catalin! Cu cine? Cu Adrian Cristea, mare fotbalist si devorator de modele. In momentul de fata situatia e incerta: blonda merge pe stadion sa-l sustina pe Adi, Botezatu filmeaza pentru emisiunea „Burlacul”. Chiar si asa, cei doi declara ca inca se iubesc. Un fel de „adio, dar raman cu tine!”.

  • Triunghi amoros: Evan Rachel Wood, Marilyn Manson, Dita von Teese

Cine ar putea vreodata sa paraseasca o diva pentru o pustoaica de 19 ani? Marilyn Manson, cine oare! In 2006, extravagantul cantaret s-a indragostit fulgerator si iremediabil de actrita minora pe atunci, fara sa mai tina cont ca acasa avea o nevasta supranumita „Regina Burlescului”.

Dupa doar un an de la casatorie, de ziua lui Manson, Dita i-a facut acestuia un superb cadou: actele de divort. Marilyn si Rachel s-au despartit doi ani mai tarziu.

Citeste si:
Oana Roman s-a săturat de vedetele care vor scandal cu ea....
Oana Roman s-a săturat de...

Citeste articolul integral pe unica.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.