Trupa punk Sex Pistols s-a asociat cu grupul Fragrance and Beauty Limited si a lansat pe piata un parfum care ii poarta numele.

Trupa britanica, in frunte cu solistul Johnny Rotten, a acceptat sa lanseze acest parfum, despre care se spune ca se impotriveste traditiilor, lupta contra conformismului si nu tine cont de conventiile aromatice, scrie MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al companiei producatoare, parfumul "Sex Pistols", comercializat exclusiv in magazinele The Fragrance Shop, are o aroma "proaspata si acidulata de lamaie, intensificata de gustul intepator al piperului negru".

"Electrificat cu ajutorul unor aldehide, parfumul degaja energie pura, intensifica mirosul pielii, fiind intensificat prin heliotropi si readus pe pamant printr-un miros provocator de paciuli
", precizeaza acelasi comunicat.

Parfumul are si un ambalaj indraznet, al carui design este inspirat din coperta single-ului "God Save the Queen", lansat in 1977.

Cu un stil de viata tumultuos si anarhic si o atitudine controversata, grupul Sex Pistols a pus bazele unui nou mod de a face muzica si a revolutionat cultura britanica in anii '70.

Trupa a fost formata la Londra, in 1975, de solistul Johnny Rotten, chitaristul Steve Jones, tobosarul Paul Cook si basistul Glen Matlock, ulterior inlocuit de Sid Vicious. Membrii trupei s-au despartit in 1978, dupa un turneu american dezastruos si dupa moartea basistului Sid Vicious in urma unei supradoze de droguri.

Membrii supravietuitori ai trupei Sex Pistols, al carei hit "Anarchy in UK" (1976) constituie imnul curentului punk, s-au reunit la inceputul lunii noiembrie 2007, la Londra, pentru un concert ce a sarbatorit implinirea a 30 de ani de la lansarea primului album al formatiei, "Never Mind the Bollocks".

In 2006, membrii trupei Sex Pistols au fost inclusi in Rock and Roll Hall of Fame, dar acestia au refuzat sa fie prezenti la ceremonie si au trimis, in schimb, un bilet scris de mana cu un mesaj grosolan.

Citeste si:
John Lydon: Membrii Sex Pistols sunt prea grasi pentru a se reuni
John Lydon: Membrii Sex...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.