Britanicul a anuntat ca urmeaza sa renunte la pozitia de membru in juriul American Idol si ca a incheiat un contract de 160 de milioane de dolari pentru a lansa o versiune americana a concursului "The X Factor", produs al televiziunii britanice. Cowell va realiza emisiunea cu Cheryl Cole (de la Girls Aloud) alaturi de el in juriu.
Anuntandu-si planurile la un eveniment destinat criticilor TV din Pasadena, California, a declarat: "Sunt bucuros si entuziasmat in legatura cu asta. X Factor se va lansa in 2011, cu mine ca producator si membru al juriului".

Starul, in varsta de 50 de ani, care a dezvaluit ca i s-au oferit "o gramada de bani" ca sa ramana la American Idol, se afla acum in cautarea unei Susan Boyle a Americii, in cadrul celei mai vizionate emisiuni a Statelor Unite, potrivit Musichat. O sursa din interior a spus: "Emisiunea americana nu va face decat sa ia versiunea britanica si sa ii adauge cateva modificari fine. Putem sa ne asteptam sa fie si mai comerciala decat varianta originala. Si auditiile ar trebui sa fie traznet! Orice cantaret din Statele Unite va vrea sa apara in emisiune".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.