La doar doua saptamani de la lansare, single-ul My Love On You al Andei Adam a intrat fulgerator in topul Nielesen, softul ce monitorizeaza difuzarile radiourilor din toata tara.

“My Love On You” este compusa de Mihai Ristea, unul dintre membrii trupei Montuga si este piesa ce marcheaza reinventarea Andei Adam, transformare ce subliniaza inca o data versatilitatea artistei si dorinta sa de a fi mereu actuala, in concordanta cu tendintele pietei muzicale.

Melodia a putut fi ascultata pentru prima data in cadrul emisiunii de la Radio 21 “Muzica ta” cu Soci si Stanciu unde imediat dupa difuzarea ei, fanii au fost atat incantati de noul single incat au invadat chatul emisiunii cu sute de mesaje si telefoane.

Insa lucrurile nu s-au oprit aici: la mai putin de 24 de ore de la postarea sa pe youtube, “My Love On You” a avut peste 4.000 de viewuri, numarul acestora continuand sa creasca in fiecare ora.

“My Love On You” este o melodie de clubbing, un stil diferit de cel cu care Anda si-a obisnuit pana acum publicul, insa o piesa ce creeaza dependenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.