Frumoasa cantareata si-a intrecut rivalii, Britney Spears, Miley Cirus si Jonas Brothers, devenind cea mai bine platita vedeta sub 30 de ani.
Conform unui top intocmit de revista Forbes, Beyonce Knowles a castigat intr-un singur an 87 milioane de dolari, surclasandu-l pe pilotul de Formula 1 Kimi Raikkonen, in varsta de 29 de ani, si pe jucatorul de baschet din NBA LeBron James, 24 de ani, scrie Female First.

Veniturile cantaretei, in varsta de 27 de ani, provin din muzica, actorie, design si din campaniile publicitare realizate pentru compania de cosmetice L’Oreal sau a gigantului de jocuri video Nintendo.

In top o regasim si pe cantareata Britney Spears care a incasat 35 milioane de dolari in ultimul an, pe cand noile vedete Disney, Miley Cirus si Jonas Brothers, se inghesuie pe ultimele pozitii alaturi de actorul Daniel Radcliffe (Harry Potter) si de cel mai bine platit supermodel din lume, Gisele Bundchen (25 millioane de dolari).

Top 5 cele mai bine platite vedete sub 30 de ani
  • 1. Beyonce - 87 millioane de dolari
  • 2. Kimi Raikkonen - 45 millioane de dolari
  • 3. LeBron James - 40 millioane de dolari
  • 4. Britney Spears - 35 millioane de dolari
  • 5. Roger Federer - 33 millioane de dolari


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.