Trupa Vama Veche a cantat, duminica seara, la Sala Palatului, aproape trei ore, in fata a 5.000 de spectatori, care nu au stat pe scaune nici o clipa. Hituri mai vechi si mai noi, precum "Omul plajei", "Vama Veche", "VST", "Nu ne mai trageti pe dreapta", "Betia" si multe altele au avut succes si la "nivel inalt". Premierul Calin Popescu Tariceanu, impreuna cu sotia, nu s-au putut abtine sa nu se ridice si sa danseze, atragand privirile curioase ale spectatorilor, dar si blitz-urile fotografilor.

Una din surprizele serii a constituit-o duetul Tudor Chirila-Alexandru Arsinel, fiind interpretate piesele "Mona Lisa" si "Let's forget about tomorrow". Arsinel a avut si el o surpriza din partea publicului, care i-a cantat "Multi ani traiasca", la implinirea varstei de 66 de ani. Piesa "Copilul si durerea" a fost dedicata memoriei lui Teo Peter, Emil Laghia (Compact), Liviu Tudan (Rosu si Negru) si actorului Gheorghe Simonca.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.