De mai bine de un an, Oana Zavoranu nu face altceva decat sa negocieze cu mai toate televiziunile posibile din peisajul mediatic romanesc, insa tot somera ramane.

Cand este intrebata daca la orizont se intrezareste un nou proiect, Oana raspunde iritata ca va anunta ea la momentul potrivit o posibila colaborare, totul doar dupa ce se va vedea cu mult asteptatul contract in brate.

Oana Zavoranu a negociat cu TVR, Kanal D, Prima Tv, Antena 1 si Antena 2 pe parcursul anului trecut, insa nu a reusit sa ajunga la o intelegere cu nici unul dintre aceste posturi de televiziune. Vedeta si-a inceput timid cariera pe micul ecran cu o emisiune la TVR 2. Dupa ce asistentul Andreei Marin, Cove, a adus-o in atentia publicului, a decis sa puna punct acestei relatii, preferand un artist de profesie. Odata cu schimbarea pe plan sentimental au urmat si cele din punct de vedere profesional.

Influentata de cantaretul din familie, Pepe, vedeta peste noapte a incercat si muzica, si desi nu reuseste sa ajunga la desavarsire, tine sa persevereze si nu pare sa renunte. Rolul de femeie isterica dintr-o telenovela de la Acasa TV i-a adus gloria.

Pana de curand se lauda ca e in negocieri cu diverse posturi de televiziune, pentru a lansa celebrul serial despre viata ei, dar acum se pare ca si pe ea a inceput sa o sacaie lipsa unui contract. Sau am prins-o noi intr-o pasa proasta...?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.