O senatoare din Bahamas care a fost arestata in cadrul anchetei privind santajarea actorului american John Travolta, a fost eliberata, sambata, dupa ce a platit o cautiune de 40.000 de dolari, informeaza AFP.

Pleasant Bridgewater a fost retinuta si interogata joi seara, potrivit unui purtator de cuvant al politiei. De asemenea, doi barbati au fost retinuti, vineri, in cadrul aceluiasi dosar, potrivit presei din Bahamas - asistentul medical Tarino Lightbourne si parlamentarul Obediah Wilchcombe, informeaza NewsIn.

John Travolta si sotia sa au facut o plangere la politia din Bahamas, dupa ce au fost abordati de o persoana care le cerea bani in schimbul unei presupuse fotografii din ultimele clipe de viata a fiului lor Jett, care a decedat pe 2 ianuarie.

„Ca urmare a acestei plangeri, am lansat imediat o ancheta, iar aceasta arestare face parte din cadrul acelei anchete”,
a mai indicat purtatorul de cuvant al politiei.

Fiul in varsta de 16 ani al actorului John Travolta a murit la inceputul lunii ianuarie, in timp ce se afla impreuna cu familia in vacanta in Bahamas. Jett Travolta a facut o criza manifestata prin convulsii la domiciliul de vacanta al familiei din insula Grand Bahama. Incercarile de a-i acorda primul ajutor au fost zadarnice, iar baiatul a murit pe loc.

Jett Travolta suferea inca din copilarie de crize de epilepsie. Mai multe ziare americane au afirmat ca adolescentul era autist, dar John Travolta nu a recunoscut niciodata, afirmand in schimb ca fiul sau suferea de sindromul Kawasaki, o maladie vasculara care poate produce complicatii cardiace.

Jett era cel mai mare copil al lui John Travolta si al sotiei sale, actrita Kelly Preston. Cei doi mai au o fiica, Ella Blue, care s-a nascut in 2000.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.