Luminita Anghel si Sistem au declarat in repetate randuri, intr-o conferinta de presa, ca au fost dezamagiti de prima lor repetitie la Kiev, informeaza site-ul esctoday.com.La conferinta, Luminita a explicat jurnalistilor ca nu exista nici o legatura de familie intre ea si Monica Anghel, cea care a reprezentat Romania, alaturi de Marcel Pavel, la Eurovisionul din 2002. Ea insa a mentionat ca Monica ii este o prietena apropiata.

Cu toate ca butoaiele galbene ale trupei Sistem s-au potrivit de minune cu decorul rosu-aprins al scenei, vocea Luminitei nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor dupa prima repetitie ce a avut loc in cursul diminetii de vineri. Problemele au intervenit in special in coordonarea solistei cu percutionistii. Unul dintre membrii trupei si-a exprimat dezamagirea cu privire la faptul ca nu au voie sa foloseasca efecte pirotehnice pe scena, asa cum prevedea initial show-ul.

Sistem inca spera ca organizatorii concursului de la Kiev vor accepta ca ei sa foloseasca aceste efecte. Departamentul de pompieri din Kiev a decis sa interzica folosirea efectelor pirotehnice pe scena, ceea ce afecteaza in special spectacolul reprezentantilor nostri.

Intrebat ce va face in cazul unei victorii a Romaniei, Dan Manoliu, seful delegatiei romane, a declarat: "Cred ca suntem pregatiti pentru a organiza un concurs Eurovision pentru anul viitor in Romania. Chiar si vremea este mai buna la noi decat in Kiev". "Cu toate acestea, organizarea unui concurs Eurovision inseamna mult mai mult decat cateva zile cu soare", se precizeaza in comunicatul esctoday.com.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.