O companie engleza sustine ca a descoperit o reteta pentru prajituri delicioase care sa contina putine calorii si ingrediente care accelereaza metabolismul.

Comapania care le produce, Klever kalories, a fost fondata de o fosta contabila iar prajiturile sunt inspirate din patiseria italiana.

Printre ingredientele folosite se gasesc L-carnitina, guarana sau ceaiul verde, care ofera metabolismului un impuls de a creste temperatura corpului.

Sortimentele sunt variate: cu cocos, crema de vanilie, miere, caise, tiramisu, ciocolata si crema de zahar ars. O prajitura intreaga are in jur de 110-150 de calorii.

Fondatoarea companiei, Saba Youssouf, a explicat cum i-a venit aceasta idee. "Ca o tanara femeie care munceste inteleg dorinta si efortul necesar pentru a avea o silueta frumoasa. Dar alimentele cu putine calorii de pe piata nu ma satisfaceau", a spus ea.

Un expert in nutritie, Charlotte Stirling-Reed, le-a avertizat pe femei sa fie atente daca vor incerca aceste prajituri. "Din pacate nu exista o pastila minune care sa te faca sa slabesti. Sfatul meu este sa ne pastram forma fizica buna printr-o dieta echilibrata si prin activitate fizica", a explicat ea, potrivit mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.