Fostul senator democrat american Robert F Kennedy se temea ca mafia ii va orbi copiii, intr-un atac cu acid, ca razbunare pentru investigatiile sale privind activitatile mafiote, a afirmat vaduva acestuia in primul interviu dupa 30 de ani, relateaza Daily Mail, in editia online.

El a vazut un reportaj despre jurnalistul american Victor Riesel, de la New York Post, care a fost orbit intr-un atac cu acid comis de mafie, si se temea ca familia lui ar putea pati acelasi lucru. "Ni s-a spus ca le vor face acelasi lucru copiilor nostri", a declarat Ethel Kennedy, in varsta de 83 de ani, conform MEDIAFAX.

Aceasta dezvaluire alimenteaza teoria conspiratiei potrivit careia mafia ar fi fost responsabila pentru asasinarea lui Kennedy. El a fost impuscat mortal de Sirhan Sirhan in 1968, dar au existat speculatii conform carora cruciada sa impotriva mafiei, in perioada cat a fost Procuror General al SUA, a fost la originea asasinatului.

Citeste si: [VIDEO] A fost rezolvat misterul asasinarii lui Kennedy?

Ethel Kennedy a acordat acest interviu pentru a promova filmul "Ethel" despre viata sa, regizat de fiica sa cea mai mica Rory. Fiica sa cea mai mare, Kathleen, a fost intervievata in acest film, la fel ca si alti membri ai familiei.

"Nu puteam pleca de la scoala cu ceilalti copii la sfarsitul zilei. Trebuia sa asteptam in biroul directorului sa fim luati", a afirmat Kathleen.

Teoria conspiratiei privind mafia si familia Kennedy face referire de obicei la mafiotul din New Orleans don Carlos Marcello, care a fost deportat in Guatemala de Kennedy, in 1961, dupa ce a fost numit Procuror General de fratele sau John.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.