Gruparea "Architects and Engineers" formata din aproximativ 1,200 de arhitecti si ingineri a declarat ca are probe importante pentru a dovedi ca atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 sunt "o minciuna si o frauda" .
Sambata, Statele Unite au comemorat tragicele evenimente care au avut loc acum 9 ani de zile, atentatul terorist care a ucis peste 3000 de americani si care a fost baza invaziile acestei tari in Afganistan si Irak. [Cum marcheaza SUA 9 ani de la atentatele 9/11?]

Potrivit digitaljournal, membrii grupului "Architects and Engineers" au gasit noi probe care atesta povestea oficiala a ceea ce s-a intamplat in acea zi. Acestia mai adauga ca varianta oficialilor SUA este o minciuna, dupa cum relateaza TV Press. Dovada pe care "Architects and Engineers for 9/11 Truth"pretind ca o au vorbeste despre existenta un explozibili dinainte pregatiti pentro demilarea World Trade Center. Acestia adauga ca in urma anchetei au fost descoperite cantitati mari de metal topit.

"Avioanele de tipul carora au fost detonate in acea zi nu pot topi metalul sau otelul. Ele nu ajung nici macar la jumatate din temperatura necesara pentru a-l topi, deci acolo a existat altceva, un material foarte puternic, plasat intre cladiri" a declarat, Greg Roberts, membru al organizatiei non-profit "Architects and Engineers".

Richard Gage, fondatorul organizatiei, care a facut inconjurul lumii, incercand sa propagheze adevarul despre 9/11, in cadrul unor conferinte speciale, a declarat: "Dupa ce ne vom da ochelarii de cal de la ochi, vom putea vedea clar, insa in SUA sunt foarte putin oameni "neorbiti", asa ca trebuie sa le aducem dovezi. "Gage a mai explicat ca peste 600 de arhitecti sunt mai mult decat ingrijorati de prabusirea cladirii 7 din World Trade Center building 7, care nu a fost lovita de niciun avion, insa s-a prabusit in 6.5 secunde.

Citeste si:
Ciolacu: România sprijină efortul de combatere a terorismului
Mesajul lui Ciolacu, la 19...

In prezent, grupul incearca sa obtina cu ajutorul generalului Eric Holder dreptul de a demara o ancheta federala, in cadrul "celei mai mari crime ale secolului", savarsita de catre insasi America, dupa cum cred ei.


  • Momente de reculegere la New York în memoria victimelor atentatelor din 11 septembrie 2001

Potrivit MEDIAFAX, ca si in anii anteriori, la Ground Zero au fost citite numele celor aproape 3.000 de victime care si-au pierdut viata la New York, in Washington sau in Pennsylvania. La New York, mii de oameni au asistat la ceremonia in cursul careia a fost citita lista cu numele victimelor. La sediul din Washington al Pentagonului, unde un al treilea avion a provocat moartea a 184 de persoane, presedintele Barack Obama a declarat ca SUA isi va pastra valorile si virtutile care definesc natiunea.

"Ei pot incerca sa ne divizeze, dar nu vom ceda in fata urii si prejudecatilor lor", a spus Obama, referindu-se la controversele provocate de planurile de construire a unui centru islamic in apropierea Ground Zero si la sentimentele antimusulmane tot mai vizibile in Statele Unite. "Nu religia a atacat Statele Unite la 11 septembrie 2001, ci al-Qaida", a adaugat el, in intentia de a-si sustine declaratia ca "SUA nu sunt si nu vor fi niciodata in razboi impotriva islamului".Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.