Sport 14 Aprilie 2018 21:32
Meciul de fotbal CSA Steaua - Academia Rapid, care se desfasoara pe Arena Nationala in cadrul etapei a 23-a a Ligii a IV-a, a fost intrerupt pentru patru minute in prima repriza din cauza unor incidente intre suporterii celor doua formatii, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru a calma spiritele.

In minutul 25 al intalnirii aproximativ 20 de reprezentanti ai galeriei CSA Steaua au incercat sa ajunga pana la galeria adversa din peluza opusa. Suporterii rapidisti au ripostat si au avut loc ciocniri violente pe primele randuri ale tribunei a II-a. Fiind mai numerosi, fanii rapidisti au respins atacul stelistilor, care s-au retras dupa cateva minute.

Pentru calmarea violentelor, jandarmii au folosit gaze lacrimogene si o parte dintre reprezentantii galeriei CSA Steaua a parasit partea inferioara a Peluzei Sud. In timpul incidentelor mai multi fani ai celor doua echipe au fost retinuti de fortele de ordine.

Arbitrul Marcel Barsan a reluat meciul dupa aproximativ patru minute, scrie Agerpres.

Echipele CSA Steaua si Academia Rapid se intalnesc pe Arena Nationala din Capitala intr-o partida contand pentru etapa a 23-a a Ligii a IV-a la care asista aproximativ 38.000 de spectatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.