Jucatoarea Simona Halep, liderul WTA, a vizitat zilele trecute Centrul National de Design din Singapore, unde a probat mai multe obiecte realizate de designeri locali.

“Singapore este ca a doua mea casa… imi plac hotelurile de aici pentru ca au tot ce iti poti dori, dar cel mai mult ador sa fac shopping”, a declarat sportiva, potrivit paginii de Facebook VisitSingapore.

La centrul de design, Halep a admirat si probat bijuterii realizate de bijutierul local Carrie K. si astat de vorba cu aceasta. “Este placut sa stii povestile din spatele obiectelor pe care le porti, le dau mai mult sens”, a afirmat liderul WTA.

Halep s-a amuzat proband o palarie: “Este minunat ca sunt atat de multe optiuni, ador asta! Eu nu port palarii, dar acum as putea sa incep sa port”.

Simona Halep a admirat si cateva rochii ale unei firme singaporeze, scrie News.ro.

La final, sportiva si-a personalizat o bijuterie: “Am terminat-o, prima mea bijuterie! … Este foarte placut sa ai astfel de obiecte”, a afirmat ea.

Simona Halep se afla in Singapore pentru Turneul Campioanelor, competitie la care are programat primul meci luni, cu sportive franceza Caroline Garcia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.