Sport 23 Aprilie 2017 15:27
Dupa ce Marian Dragulescu a obtinut sambata medalia de aur in finala la sol, la Campionatele Europene individuale de la Cluj-Napoca, a fost randul Catalinei Ponor sa ia aur la barna. De asemenea, Larisa Iordache a castigat medalia de bronz, scrie digi24.ro.

Catalina Ponor a luat cu cea mai mare nota din concurs, 14.566, iar Larisa Iordache a fost notata cu 13.966.

De asemenea, gimnastul Marian Dragulescu a mai castigat, duminica, inca o medalie la Campionatele Europene individuale de la Cluj-Napoca: argint la sarituri.

Astfel, Romania a incheiat participarea la CE de gimnastica cu patru medalii, doua de aur, una de argint si una de bronz, noteaza stirileprotv.ro.

Obiectivul delegatiei Romaniei era castigarea a 2-3 medalii
La competitia de la Cluj-Napoca au participat 274 de gimnasti din 37 de tari (168 gimnasti si 106 gimnaste), alaturi de aproape 450 de antrenori, medici, arbitri, oficiali.

CE din luna aprilie au revenit in Romania la exact 60 de ani de la prima editie a competitiei feminine, care s-a desfasurat la Sala Floreasca, iar pe atunci se numea Cupa Europei.

La ultima editie a CE individuale, in 2015 (Montpellier), gimnastii romani au cucerit doua medalii: Marius Berbecar – argint la paralele si Andreea Munteanu – aur la barna.

Campionatele Europene din 2018 vor avea loc la Glasgow.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.