Sport 15 August 2016 22:23
Catalina Ponor si Marian Dragulescu au ratat podiumul in finalel de la barna, respectiv sarituri. In 1972, la Munchen, delegatia noastra se intorcea pentru ultima oara in tara fara a urca pe podium.

Catalina Ponor nu a reusit sa isi stapaneasca emotiile la barna si a comis mai multe erori, care au facut ca arbitrii sa ii acorde doar 14.000, potrivit DigiSport.


Sportiva noastra a incheiat abia pe locul 7 finala castigata de sportiva olandeza Sanne Wevers (15.466). Podiumul a fost completat de americancele Lauren Hernandez (15.333) si Simone Biles (14.733).

Marian Dragulescu, locul 4 in finala la sarituri, la JO de la Rio

Gimnastul Marian Dragulescu s-a clasat, luni, pe locul 4, in finala la sarituri, la Jocurile Olimpice de la Rio.

Marian Dragulescu a fost notat cu 15,266 la prima saritura si cu 15,633, la cea de-a doua, iar cu o medie de 15,449 s-a clasat pe locul 4.

Medalia de aur a revenit sportivului Ri Se Gwang (Coreea de Nord, 15,691), cea de argint rusului Denis Abliazin (15,516), iar cea de bronz lui Kenzo Shirai (Japonia, 15,449). Gimnastul nipon a avut dificultate mai mare decat Marian Dragulescu, astfel incat desi au avut medie egala a fost superior.


La sarituri, Marian Dragulescu a fost medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena, in 2004. La cei 35 de ani, Dragulescu mai are in palmares medalie de argint la sol, in 2004, si in acelasi an, bronz cu echipa.

Inaintea plecarii la Rio declara ca va lupta pentru singura medalie olimpica din palmares care ii lipseste, cea de aur.

Sansa infima la medalie - Andrei Muntean, la paralele

Aceste doua evolutii de luni seara nu au fost ultimele evolutii a unui sportiv roman la Rio in concursul de gimnastica, dar Andrei Muntean, care va evolua maine la paralele, a intrat in finala cu ultima nota. Ca atare, sansele sale la medalii sunt nule.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.