Sport 30 Iunie 2015 20:34
Andrei Rosu participa, in aceste zile, Enduroman, o competitie foarte dificila care presupune trei probe - 140 km de alergare, traversarea Canalului Manecii inot si 300 km de pedalare. Andrei a trecut deja de chinul alergarii si al inotului.

Totul a inceput cu o alergare de 140 de kilometri (intre Londra si Dover). A continuat cu inotul (traversarea Canalului Manecii - aproximativ 40 de kilometri ) si se va incheia cu 300 de kilometri pe bicicleta (intre Calais si Paris). Andrei Rosu a alergat 100 de kilometri in 13 ore, 23 de minute si 13 secunde, potrivit informatiilor de pe pagina sa de Facebook.

Primul roman care trece inot Canalului Manecii

"Au contat enorm incurajarile voastre intr-o cursa in care am vomat de 42 de ori din cauza raului de mare. Organizatorii mi-au spus ca la 50 m-ar fi obligat sa ma retrag. Dupa 40 de kilometri bratul stang nu a mai fost functional. Am trecut prin doua lanuri de meduze gigant roz si violet. Apa a avut 13 grade in UK si 14 grade in Franta. Curentii m-au ajutat sa parcurg ultimii 4 kilometri. Mi-au ramas doar doua de somn, interval suficient avand in vedere ca la ultra-triatloane nu se prea doarme. Va pup si va multumesc anticipat si pentru donatiile catre Hospice", a precizat Andrei Rosu pe pagina personala de Facebook.

In varsta de 39 de ani, Andrei Rosu a fost primul roman care a reusit sa termine un ultratriatlon (in Mexic). A castigat competitia cu un timp de aproape 50 de ore. A inotat 11,4 km, a mers pe bicicleta 540 de km si a alergat 126,6 kilometri. A intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a alergat 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente, scrie HotNews.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.