Afla ce temperaturi vor fi luni si marti.

  • Luni
Valorile termice se vor mentine peste mediile climatologice. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua pe arii extinse in sudul, in sud-estul tarii si local in restul teritoriului. In zona montana, la peste 1400 m, trecator, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, mai ales ziua, in Moldova, Dobrogea, sudul Banatului si pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 13 grade, iar cele minime se vor situa intre -2 si 7 grade. In zonele joase, mai ales noaptea, pe arii restranse va fi ceata.

  • Marti
Valorile termice vor fi in crestere fata de intervalul anterior in mare parte din tara, astfel incat vremea va fi calda, chiar deosebit de calda pentru aceasta data in regiunile intracarpatice. In sudul si in estul tarii, cerul va fi mai mult noros si local vor fi ploi slabe si burnite. In restul teritoriului innorarile vor fi trecatoare, iar ploile izolate. La munte, la altitudini de peste 1800 m, izolat, vor mai fi conditii si de precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 17 grade, iar cele minime, in general, intre -1 si 7 grade. In zonele joase, pe arii restranse va fi ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.