Sport 12 Iunie 2014 09:56
Ministerul de Externe ii informeaza cetatenii romani care se vor deplasa in Brazilia cu privire la protestele sindicalistilor de la mijloacele de transport din subteran, din Sao Paulo, preconizate pentru joi, ziua deschiderii Cupei Mondiale de Fotbal.

De asemenea, MAE anunta ca, in contextul inundatiilor inregistrate in ultima perioada, au fost suspendate circuitele din zona Foz de Iguacu si Santa Catarina, transmite MEDIAFAX.

Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani sa consulte site-urile de specialitate inainte de a efectua o deplasare pe teritoriul Braziliei, pe perioada desfasurarii Cupei Mondiale de Fotbal (12 iunie-13 iulie).

Grevistii de la metroul din Sao Paulo au suspendat, luni seara, actiunea de greva, dar ameninta ca o vor relua joi, in ziua inceperii Campionatului Mondial de Fotbal 2014, in cazul in care colegii lor concediati nu vor fi reangajati.

Greva ameninta sa perturbe grav ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale si meciul de debut dintre Brazilia si Croatia, care va avea loc joi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.