Sport 5 Aprilie 2014 15:26
Sabine Kehm, purtatorul de cuvant al germanului Michael Schumacher a anuntat ca fostul pilot de Formula 1 are momente in care da semne de luciditate si de trezire.

"Michael face progrese... El are momente in care da semne de luciditate si de trezire. Suntem alaturi de el in aceasta lupta lunga si dificila, impreuna cu echipa de la spitalul din Grenoble si suntem in continuare increzatori", a declarat Kehm, potrivit mediafax.ro.

Cotidianul german Bild scrie ca, dupa 96 de zile, fostul campion pare sa reactioneze la vocile pe care le aude in jurul sau.

"Atunci cand un pacient pare ca se trezeste din coma la auzul vocilor, este un semn pozitiv. Asta demonstreaza ca simturile sale sunt intacte si functioneaza", a declarat profesorul Joachim Rother, sef al departamentului de neurologice al spitalului din Hamburg.

Rother a adaugat ca o reactie este intotdeaua un semn pozitiv, cu o singura conditie.

"O reactie este intotdeauna un semn pozitiv, cu conditia sa nu fie doar un reflex, care are loc fara implicare cerebrala", a mai aduagat Rother.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.