Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica dimineata, in statiunea Meribel, sustine postul de radio Europe 1, citat de L'Equipe.

Schumacher a suferit un traumatism cranian dupa ce a cazut in timp ce schia si a fost transportat la spitalul Grenoble cu elicopterul.

Michael Schumacher este proprietarul unei vile in zona si este un schior inrait.

Directorul general al statiunii, Christophe Gernignon-Lecomte, a confirmat accidentul pentru RMC si a subliniat ca Schmacher era agitat dar constient:

"Nu stiu cu adevarat gravitatea accidentarii, deocamdata are loc o ancheta. El a cazut la 11.07, in afara pistei, la Meribel. Avea casca si s-a lovit cu capul de o stânca. Interventia a fost rapida, la ora 11.15, el fiind transportat cu elicopterul la spital. Era socat, putin agitat, dar constient. Probabil este un traumatism cranian, dar nu este grav".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.