Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat ca echipa nationala a "reusit foarte putin" in cele doua meciuri disputate in compania Greciei.

Seful FRF afirma ca meciurile selectionatei tricolore din 2013 vor fi analizate de Comitetul Executiv, care se va intruni pe 16 decembrie.

"Am reusit foarte putin in cele doua meciuri. Avem pe 16 decembrie intrunirea Comitetului Executiv si se va analiza atunci ceea ce s-a facut la echipa nationala. Nu intamplator am fixat obiectiv calificarea in 2016. Nu putem mai mult de atat pentru moment", a declarat Sandu la Dolce Sport.

"Formatul pentru calificarea la Euro 2016 va fi unul permisiv. Indiferent cine va fi antrenorul echipei nationale, cred ca va avea un obiectiv foarte usor de realizat. Noua echipa care va veni in Federatie trebuie sa faca un plan pentru urmatorii 6-10 ani si ma refer aici la grupele de juniori", a mai adaugat seful FRF.

Mircea Sandu a precizat ca nu a mai luat legatura cu selectionerul Victor Piturca dupa ratarea calificarii la CM 2014.

"Nu am vorbit cu Piturca, o voi face pe 16 decembrie. Fondul de jucatori pentru campania urmatoare cred ca este format. Dupa Comitetul Executiv voi anunta data estimata a alegerilor viitoare de la FRF", a afirmat Sandu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.