Steaua a invins cu 1-0 in meciul-tur cu Chelsea, din optimile Europa League si spera sa reuseasca la Londra un rezultat care sa o califice in sferturi.

Singurul gol al partidei a fost inscris in minutul 34 de Raul Rusescu din penalty.

Steaua a reusit o victorie istorica si a entuziasmat printr-o evolutie foarte buna in fata detinatoarei Ligii Campionilor.

Meciul retur se va juca joi, 14 martie, pe Stanford Bridge.

"Bucuresti amar: Chelsea invinsa in Romania, in prima mansa a optimilor Ligii Europa", a scris Mirror, adaugand ca echipa engleza va trebui "sa faca mai mult pe Stamford Bridge".

"Chelsea, de o calitate slaba, invinsa in Romania", a notat si BBC, in timp ce Sportinglife a mentionat: "Steaua scufunda o Chelsea mediocra".

The Sun a precizat ca penaltiul executat de Raul Rusescu "a scufundat-o" pe Chelsea, iar Steaua "solida" a obtinut un avantaj folositor in optimile de finala ale Ligii Europa. "Echipa lui Rafa Benitez nu prea a pus in dificultate gazdele - Yossi Benayoun si Fernando Torres au ratat poate singurele doua ocazii clare", adauga jurnalul englez.

Daily Mail noteaza ca fanii romani au agresat jucatorii lui Chelsea cu lasere.

"Echipa lui Rafael Benitez a fost avertizata ca vor avea o atmosfera ostila la Bucuresti, dar unii suporteri au exagerat. Brazilianul David Luiz si mijlocasul Frank Lampard au fost agresati cu lasere periculoase de fanii Stelei de la Bucuresti", se arata in articolul Daily Mail.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.