Fostul tenismen Ilie Nastase a fost prins din nou de politisti, de aceasta data in timp ce conducea fara permis un scuter, plecand de la Spitalul Floreasca.

Ilie Nastase s-a ales cu un nou dosar penal, dupa ce de dimineata fusese prins baut la volan si a ramas fara carnet de conducere. Dupa cateva ore de la acest incident, el a fost prins de politisti in timp ce conducea un scuter, a intrat pe contrasens, a depasit linia dublă continuă şi ar fi trecut chiar pe culoarea roşie a semaforului.

In consecinta, Ilie Nastase a fost luat de oamenii legii si dus din nou la sectie pentru a-i fi intocmit un nou dosar penal.

In cursul diminetii de vineri, Ilie Nastase a fost dus incatusat la sediul INML pentru recoltarea de probe biologice, dupa ce a refuzat testul cu aparatul alcooltest in urma unei verificari a Politiei Rutiere, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.