Sport 5 August 2008 03:38
Pugilistul Ionut Gheorghe, medaliat cu bronz acum patru ani, la Atena, nu uita de unde a plecat si promite fapte mari la Olimpiada de la Beijing
Are 24 de ani si deja o viata numai buna pentru un film demn de Hollywood. Povestea lui Ionut Gheorghe e una de la periferie, cu baieti rai si fete bune, masini scumpe, lame de cutit care sfasie ca in „Toma Alimos“, accidente mortale, caderi adanci si reveniri incredibile. Ionut a copilarit intr-un cartier muncitoresc din Constanta, intr-o familie cu patru frati. Familie nevoiasa de tigani. Se mandreste cu originile lui, asculta manele si-l place pe Adrian Copilul Minune.

De pe strada, la lotul national
N-a apucat sa se bata prea mult pe strada, pentru ca s-a luat dupa fratele lui mai mare si s-a dus la sala de box, unde s-a remarcat imediat si n-a mai iesit din loturile nationale. A luat bronzul olimpic la Atena in 2004, apoi cineva i-a pus destinul pe repede inainte: in iunie 2006 e injunghiat in apropiere de complexul „Cleopatra“, din Mamaia. Tocmai sarbatoarea castigarea „Centurii de Aur“ la categoria care l-a consacrat: 64 de kilograme. „Nu le-am facut nimic, cred ca erau drogati“, spunea Ionut atunci.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.