Clubul de fotbal Dinamo l-a achizitionat pe Gabriel Mitea, fratele internationalului de la Ajax Amsterdam. In virsta de 16 ani, Gabriel evolueaza pe acelasi post ca si fratele sau mai mare: mijlocas stinga. Juniorul a fost cumparat de la CS Voluntari (Divizia C) si va evolua la grupa lui Eduard Vagner, care este, totodata, seful Centrului de Copii si Juniori al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare.

Nicolae Mitea are patru frati, doi dintre ei fiind legitimati la CS Voluntari, sub comanda lui Marius Constantinescu: Marin are 17 ani, iar Gabriel - 16. Constantinescu este cel care l-a descoperit, in Pantelimon, si pe actualul mijlocas al "lancierilor".

"Gabriel e tot stingaci, ca Nicu. Suteaza bine cu ambele picioare si garantez ca e mai talentat decit fratele sau mai mare! Vreau sa-l transfer direct la Ajax, fara sa mai treaca pe la o formatie bucuresteana. Nu doresc sa mai iau teapa, cum s-a intimplat cu Nicu, pe care l-am crescut de mic si de pe urma caruia nu m-am ales cu nimic", declara Constantinescu, in numarul din 20 decembrie al cotidianului nostru.

Pina la urma, Dinamo a reusit sa-l achizitioneze pe Gabi, platind grila de formare a jucatorului, in valoare de 6.000 de euro.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.