Viitorul adversar al Romaniei in "sferturile" Cupei Davis, croatul Ivan Ljubicic a avut un soc duminica, atunci cand l-a gasit pe francezul Michael Llodra dezbracat in dulapul sau din vestiar! Ljubicic, care a disputat patru finale in acest sezon, intrase la vestiare pentru a se pregati pentru meciul cu americanul Spadea, din cadrul turneului de la Miami. Cand a iesit de la dus, el si-a gasit lucrurile aruncate pe jos. incercand sa afle ce se petrece, a deschis dulapul si era sa faca stop cardiac cand l-a vazut inauntru pe Llodra, complet dezbracat.

"Am fost socat, m-am speriat foarte tare... Era dezbracat in dulapul meu. El s-a uitat la mine, eu m-am uitat la el... I-am spus: "Ce naiba cauti aici? Eu incerc sa ma concentrez pentru meci", i-am zis. "incerc sa iau o parte din energia ta pozitiva. Tu ai castigat multe meciuri in acest an", mi-a explicat el. Oricum, nu inteleg cum a incaput acolo", a explicat Ljubicic, la capatul meciului pe care l-a castigat in trei seturi cu Vincent Spadea. Paradoxal, metoda francezului a avut succes, el impunandu-se la dublu alaturi de coechipierul sau Arnaud Clement in fata principalilor favoriti, fratii gemeni Bob si Mike Bryan.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.