Din cauza distantei dintre hotel si locul de antrenament, se pare ca antrenorii Belu si Bitang nu doresc sa paraseasca Hotelul Sport, locul unde se spune ca gimnastele s-ar fi uitat la filme pe canalul porno.

Revenirea lui Octavian Belu la lotul feminin de gimnastica pare sa aiba efect benefic. "Catalina Ponor incepe sa revina la forma sa cea buna, doreste sa se pregateasca din plin, a mai si dat jos ceva kilograme", a spus Adrian Stoica, secretar general al FRG. "Toate cele sase gimnaste sunt la Hotelul Sport din Bucuresti si se pregatesc, fiecare in functie de starea fizica si de recomandarile medicilor", a continuat Stoica.

SPICE PLATINUM, LA PACHET

Intrebat daca, o data cu revenirea lui Belu ca antrenor, gimnastele s-au mutat din Hotelul Sport, Stoica a negat. "Nu inca, si nici nu stiu daca se vor mai muta. Deocamdata, antrenorii nu au cerut asa ceva. Cred ca din cauza inconvenientelor legate de timpul de deplasare". In ceea ce priveste canalul tv pentru adulti, Spice Platinum, pe care l-ar fi urmarit gimnastele, Stoica a spus: "Am discutat cu directorul de acolo, Dan Tudose, si i-am cerut sa fie scos acel post".

Sunand la receptia hotelului cu pricina, am primit urmatorul raspuns: "Prin firma de cablu, noi avem pachetul pe care il are toata lumea. Daca se scoate un post, ramanem cu TVR, eventual, si cu ProTV". De remarcat ca in acelasi hotel stau si micutele gimnaste de la aerobic, insa acestea locuiesc intr-un dormitor comun, cu televizor pe hol, si sunt insotite permanent de o profesoara, chiar si in timpul noptii.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.