Presedintele executiv si seful Consiliului de Administratie al ARDAF, Octavian Manastireanu, zice ca suma pe care firma sa o va acorda fostei gimnaste este jumatate din cate s-a spus ca ar fi.
Intrebat daca suma de 100.000 euro, vehiculata in Gazeta sporturilor de ieri ca fiind cea pe care firma pe care o conduce o va acorda drept despagubiri fostei gimnaste Oana Petrovschi, Octavian Manastireanu, presedinte al Consiliului de Administratie si presedinte executiv al ARDAF (sponsor al Federatiei Romane de Gimnastica), s-a ferit, la inceput, sa dea amanunte.

Apoi, Manastireanu a declarat pentru Ziarul: "Atat, 100.000 euro, a cerut la inceput, doamna avocat Pavelescu, aparatoarea Oanei Petrovschi. Ni s-a spus ca in aceasta sunt incluse daunele materiale si daunele morale. Eu i-am spus ca daunele morale reprezinta o alta poveste. In ceea ce priveste daunele materiale, nu se stie ce va fi, nu au deocamdata actele medicale. Nici daca va fi nevoie de operatie, inca nu se stie".

"NU SUNTEM PROSTII CLASEI!"

Octavian Manastireanu a continuat: "O suta de mii de euro si pentru Gigi Becali e mult, dar pentru o fatuca din asta, careia-i mai curg inca mucii! Nu suntem prostii casei! Suma daca e de-abia jumatate, deci 50.000 euro". Seful ARDAF a tinut sa precizeze ca unele dintre prevederile intelegerii intre ARDAF si Oana Petrovschi - apartament in Bucuresti, alocatie lunara, timp de 5 ani, pentru rezolvarea problemelor de sanatate, suportarea unei eventuale operatii si a tratamentului post-operatoriu - sunt reale, dar s-a ferit sa precizeze care anume.

CONFIDENTIAL

La randul sau, vizibil iritata, Dana Pavelescu, avocata Oanei Petrovschi (care i-a dat in judecata pe celebrii antrenori Octavian Belu si Mariana Bitang pentru rele tratamente si tratamente inumane, cerandu-le, in solidar cu FRG, 1,5 miliarde lei), a declarat: "cand intelegerea va intra in vigoare, ne vom retrage plangerea. Pana atunci, nu am nimic de declarat, intrucat am promis ca intelegerea este confidentiala si nu doresc s-o pun in pericol". Cei doi ar fi trebuit sa se intalneasca aseara si, cel mai probabil, sa parafeze intelegerea. Aceasta, insa, nu va intra in vigoare imediat.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.