Formatia Chelsea Londra a reusit sa intre in posesia Cupei Angliei, dupa ce a invins in finala de pe stadionul "Wembley", cu scorul de 1-0, pe Manchester United.

Astfel, elevii lui Jose Mourinho s-au razbunat pe "diavoli" pentru titlul pe care l-au cucerit in acest sezon, in defavoarea "albastrilor".

in fata celor aproximativ 90.000 de spectatori, ivorianul Didier Drogba a marcat unicul gol al partidei in minutul 116, dupa ce in primele 90 de minute tabela de marcaj a fost pastrata intacta.

Tehnicianul portughez al londonezilor are din nou motive de bucurie, dupa ce echipa sa a ratat principalele obiective, castigarea campionatului si a Ligii Campionilor. Cu toate acestea, Cupa Angliei este cel de-al doilea trofeu pe care Chelsea il cucereste in acest sezon, dupa Cupa Ligii. "Meritam aceasta bucurie. Aceasta victorie este mai mult decat o cupa a Angliei, este cupa pe noul Wembley, este cupa impotriva lui Manchester. Am fost echipa cea mai buna, dupa un parcurs delicat", a declarat Mourinho.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.