Ziarul englez The Daily Mirror anunta ca fostul selectioner al Albionului va prelua pe Dinamo Kiev, echipa unde evolueaza Florin Cernat si Tiberiu Ghioane. in virsta de 59 de ani, Sven Goran-Eriksson ar urma sa fie prezentat oficial saptamina viitoare

Chiar daca este lider detasat in clasamentul Ucrainei, avind un avns de sase puncte in fata lui saftior Donetk, Dinamo Kiev a dezamagit in ultimii ani, atit pe plan intern cit sI in cupele europene. Cum fratii Surkis au pompat in continuare bani seriosI in transferuri, lipsa de rezultate a fost pusa pe seama unui antrenor de top. Astfel, zilele lui Anatoli Demianenko par numarate pe banca echipei din capitala Ucrainei. Confrom ziarului The Daily Mirror, Igor Surkis il va instala la conducerea echipei lui Cernat sI Ghioane pe Sven Goran-Eriksson. Contractul ar fi fost intermediate de Pini Zahavi, unul dintre cei mai influentI agentI din lume, israelianul fiind un apropiat al lui Eriksson. "Igor Surkis a semnat un contract cu Dinamo Kiev cu aproximativ zece zile in urma, dar fi anuntatoficial pe data de 14 mai. Sven este foarte incintat de preluare lui Dinamo sI vrea sa demonstreze cca este in continuare un antrenor de top. Poate ca nu este chiar orasul in care si-ar fi dorit sa traiasca, dar echipa joaca an de an in Liga campionilor sI acest lucru l-a atras pe Sven. in pus, Surkis este un om foarte bogat, care s-a angajat sa investeasca masiv in transferuri", a declarat un apropiat al lui Zahavi, citat de ziarul englez. Eriksson, va avea un salariu pe masura, in jur de trei milioane de euro pe an. Agentul oficial al tehnicianului suedez, Athole Still, a confirmat contactele cu gruparea kieveana, dar a declarat ca nu s-a semnat nimic inca.

Aproape de Marseille

Demis de la conducerea nationalei Angliei dupa Mondialul din Germania, Eriksson nu a dus lipsa de oferte. Cea mai tentanta parea sa vina de la Olympique Marseille, oferta care nu s-a mai materializat din cauza faptului ca miliardardul canadian jack Kachkar nu a mai reusit sa preia gruparea de pe Velodrome.

Lucescu vrea singe proaspat

Mircea Lucescu, antrenorul lui sahtior Donetk crede ca echipa lui are nevoie de citiva jucatori noi pentru noul sezon. Tehnicianul roman a spus la conferinta de presa de luni, dupa infringerea cu FC Harkov de pe teren propriu ca sezonul acesta a fost afectat in primul rind de accidentari si de faptul ca unii jucatori nu s-au concentrat la maxim, Lucescu asteptind mai mult de la brazilienii din echipa.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.