Antrenorul formatiei Farul Constanta, Basarab Panduru, a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca echipa sa merita locul 14 al clasamentului Ligii I, pentru ca nu poate mai mult in acest moment.

"Acest loc este meritat. Atat putem in acest moment. Nu are rost sa vorbim ca de acum incolo vom castiga, vom face nu stiu ce… Daca eram buni castigam pana acum. Nu cred ca partida cu Timisoara e decisiva pentru ca Ceahlaul are meciuri mult mai grele. Avem insa nevoie de 3 puncte pentru a sta linistiti. Teoretic, avem jucatori care sa inscrie, practic este mai greu. Voi schimba insa echipa si nu voi mai juca cu doi inchizatori. Probabil Otvos va fi titular si poate voi schimba si varfurile", a spus Panduru, care a mentionat ca partida cu Poli Timisoara este una speciala avand in vedere ca acolo si-a inceput cariera de antrenor.

Tehnicianul sustine ca partidele cu Poli Timisoara si Universitatea Craiova ar putea fi ultimele pentru el in functia de antrenor in fata suporterilor constanteni. El a precizat ca nu ar fi o surpriza daca nu i se va prelungi contractul de catre conducerea clubului. "Voi nu ati reusit sa il tineti la Constanta pe Aihan Omer, un antrenor care castiga titluri unde si cu cine vrea la handbal. Ce pretentii sa am eu? Nu am discutat insa cu Gheorghe Bosanceanu despre o eventuala prelungire a contractului. Sper sa avem suportul publicului la cele doua partide de pe teren propriu pe care le mai avem pentru ca este posibil ca ele sa fie ultimele pentru mine si ar fi un prilej bun de a ne lua ramas bun", a adaugat antrenorul.

Cu toate acestea, Panduru afirma ca si i-ar dori la echipa pe jucatorii Dorin Semeghin, stefan Apostol si Alin Minteuan din sezonul viitor daca va ramane in functie. "Sunt jucatori care dau totul pe teren, trag echipa dupa ei. Nu ma pot orienta spre Goian, Pulhac sau Marius Constantin pentru ca nu i-am putea lua noi. Nu este bine insa ca jucatorii de 30 de ani din campionatul nostru sunt cei mai buni. Minteauan cred ca este unul din cei mai buni jucatori din tara", a mai afirmat Basarab Panduru.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.