Consiliul Director al clubului FCM Bacau a decis joi noaptea, dupa mai bine de cinci ore de dezbateri, aprobarea transferului fundasului Dorin Goian la Steaua. Clauzele contractului prevad, intre altele, imposibilitatea transferarii lui Goian la alt club din tara sau din strainatate la o suma sub 2.000.000 $, fara acordul clubului moldovean, precum si obligatia conducerii Stelei de a achita Bacaului suma de un 1.000.000 $ in cazul plecarii jucatorului de la formatia bucuresteana pentru oricare motiv.

Reprezentantul primariei Bacaului in conducerea clubului, Constantin Geosanu, a votat pentru transfer, dar a considerat suma oferita de Steaua drept "foarte mica". El a conditionat plecarea lui Goian de primirea a 150.000 euro. Goian a fost ieri la biroul lui Gigi Becali de la Hotel Marriott si a semnat un contract pe 5 ani cu Steaua. El va purta tricoul cu numarul 3, lasat liber prin plecarea lui Rachita. "Steaua are jucatori valorosi si o sa-mi fie greu sa ma impun, dar imi place concurenta si abia astept sa ma lupt pentru un post de titular", a declarat Goian.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.