Madalin Ciuca a fost capitanul lui Universitatea Craiova si in sezonul 2005/2006, cind formatia olteana a evoluat in Liga a II-a. Ciuca nu a putut purta banderola si in primul esalon, el ratind primele 19 etape din sezonul 2006/2007 al Ligi I, dupa ce a fost operat, in urma unei accidentari suferite in ultima etapa a campionatului precedent.

"Nu sunt suparat. In primul rind sunt bucuros ca Madalin a revenit alaturi de noi in echipa. Nu conteaza cine tine banderola, important este ca echipa sa cistige toate jocurile", a declarat capitanul din tur al Universitatii, Dorel Stoica.

Universitatea Craiova va disputa, marti, la ora 11.00, un meci amical in compania formatiei CFR Timisoara, din Liga a II-a, ultimul din cadrul cantonamentului de la Baile Herculane. Componentii Universitatii vor reveni, marti, la Craiova, iar joi, la ora 14.00, vor intilni, in deplasare, formatia FC Caracal, intr-o alta partida de verificare, inainte de plecarea in stagiul de pregatire din Cipru.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.