Cearta. Patronul visiniilor vrea sa-si atraga jucatorii de partea sa, dar in acelasi timp incearca sa-l indeparteze de la echipa pe tehnicianul Razvan Lucescu

Rapid sta pe un butoi cu pulbere. Situatia este din ce in ce mai agitata la clubul de sub Podul Grant, iar rezultatele neconvingatoare din ultimul timp nu fac altceva decat sa sporeasca tensiunile din Giulesti. Patronul George Copos a iesit, din nou, la atac, in stilul caracteristic, si a amenintat, dupa egalul de la Iasi, ca vor fi luate masuri drastice.

A platit!

Asta a si facut! Fostul vicepremier a actionat rapid! Suparat pe jucatori, Copos a luat "masuri radicale": le-a achitat acestora prima pentru calificarea in grupele Cupei UEFA si le-a platit ratele contractuale restante din ultimele trei luni. Si asta spre surprinderea tuturor, inclusiv a jucatorilor, care mai in gluma, mai in serios, se amuzau in vestiar si se intrebau daca nu cumva patronul lor a patit ceva... Nemultumirea patronului s-a rasfrant asupra tehnicianului, care inca nu si-a primit banii si nici nu a vazut in fata ochilor noul contract promis de Copos.

A pierdut bani

Fostul vicepremier pare din ce in ce mai tentat sa nu-l mai sprijine pe antrenor, dovada fiind si faptul ca nu se grabeste sa-i dea sa semneze noul contract. In prezent, Lucescu Jr. are un salariu de 70.000 de euro, cu 90.000 euro mai putin decat i s-a promis. Antrenorul a pierdut oricum 100.000 euro, pentru ca, in vara, cand a renuntat sa mai plece la Poli Timisoara, i s-a promis un contract de 250.000. Copos l-a plimbat si atunci cu vorba pe Lucescu, la fel cum face si acum, insa intre timp, contractul lui s-a micsorat cu 100.000 de euro... Sa nu-l apuce iarna pe antrenor fara a semna o noua intelegere, ca poate Copos il scoate si dator!

Niculaie il ironizeaza pe Copos

Finantatorul lui FC Brasov l-a luat peste picior pe omologul sau din Giulesti. Ioan Niculaie l-a numit ieri presedinte la club pe Dinu Gheorghe, nimeni altul decat fostul sef al visiniilor. "Domnul Copos ar mai putea invata ceva fotbal de la Dinu Gheorghe. A acceptat prea usor sa se desparta de un profesionist ca el", a comentat Niculaie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.