Conform presei britanice, judecarea apelului formulat de Adrian Mutu impotriva deciziei clubului Chelsea de a-i rezilia contractul ar putea avea loc la sfarsitul acestei luni

Agentia britanica Sportinglife noteaza ca soarta jucatorului Adrian Mutu se afla in mainile Federatiei Engleze de Fotbal (FA), transferul acestuia la Juventus neputand fi perfectat decat dupa ce romanului ii va fi eliberata cartea verde. "Mutu nu poate semna oficial cu Juventus. Poate ca jucatorul roman s-a inteles cu gruparea torineza sa semneze un contract dupa terminarea perioadei de suspendare, insa pana atunci FA se va afla in posesia cartii verzi a lui Mutu", a spus un oficial din Liga Engleza de Fotbal. Sportinglife mentioneaza ca judecarea apelului formulat de Adrian Mutu impotriva deciziei clubului Chelsea de a-i rezilia contractul ar putea avea loc la sfarsitul acestei luni. Gruparea londoneza si-a facut publica intentia de a obtine o compensatie din partea clubului Juventus pentru a acoperi deficitul de 22 de milioane de euro survenit in urma rezilierii contractului atacantului roman.

"Pozitia noastra a ramas neschimbata. Ne simtim indreptatiti sa primim o compensatie din partea jucatorului sau a noului sau club. Nu putem sa ne luam pur si simplu "la revedere" de la 22 de milioane de euro si sa spunem "asta e"", a declarat un oficial al gruparii Chelsea. Si "The Times" noteaza ca FA va retine cartea verde a lui Mutu pana la aflarea verdictului in cazul apelului inaintat de catre roman. Potrivit sursei citate, FA ar putea solicita autoritatilor italiene o garantie ca termenii suspendarii lui Mutu vor fi respectati. "Deocamdata nu a fost primita nici o cerere din partea Federatiei Italiene de Fotbal privind transferarea cartii verzi a jucatorului", scrie "The Times". "Daily Mirror" scrie ca Mutu intentioneaza sa demonstreze clubului Chelsea ca a gresit atunci cand a renuntat la el si ca acordul cu Juventus reprezinta un moment foarte important din cariera sa.

Potrivit cotidianului citat, Mutu le-a spus unor prieteni ca este foarte fericit pentru ca a gasit pe cineva care sa aiba incredere in el. "Sper sa demonstrez ca as fi putut face lucruri bune pentru Chelsea, daca acest club ar fi avut incredere in mine. Vreau sa-mi demonstrez devotamentul fata de sportul pe care-l iubesc si sa arat ca am invatat din ceea ce mi s-a intamplat", a spus Mutu. In alta ordine de idei, agentia Calciomercato a realizat un sondaj de opinie privind semnificatia transferului lui Adrian Mutu la Juventus. La acest sondaj au participat 2553 de votanti, dintre care 982 considera ca Mutu va fi cedat formatiei AS Roma la schimb cu atacantul Antonio Cassano. Un numar de 808 participanti considera ca transferul lui Mutu va duce la plecarea lui Del Piero la finalul sezonului, iar 452 de votanti cred ca atat Mutu, cat si Del Piero vor ramane la Juventus. Cei mai putini, 311 participanti, sunt de parere ca sosirea lui Mutu la echipa antrenata de Capello va determina cedarea atacantului francez David Trezeguet.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.