Reprezentativa Romaniei a invins, vineri, in pe stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul, cu scorul de 1-0 (1-0), selectionata Turciei si a obtinut a treia victorie consecutiva in grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Grozav, in minutul 45+1. Acesta, lansat in adancime de Pintilii, a profitat de iesirea gresita a portarului Volkan si a trimis mingea in poarta gazdelor.

In minutul 47, in momentul in care se pregatea sa execute un corner, Alex Bourceanu a fost lovit in cap de un obiect aruncat din tribuna, scrie mediafax.ro.

Turcia: Volkan - Gökhan Gönül, Semih, Ömer Toprak, Hasan Ali - Mehmet Topal, Emre Belözoğlu (Nuri Sahin '81) - Hamit (Mevlüt '61), Arda, Sercan Sararer (Emre Çolak '69) - Umut Bulut. Antrenor: Abdullah Avci.

Romania: Tatarusanu - Tamas, Chiriches, Goian, Rat - Pintilii, Bourceanu - Torje, B. Stancu (Mutu '82), Grozav (Cocis '50) - Marica (Chipciu '79). Antrenor: Victor Piturca.

Meciul a fost arbitrat de o brigada din Anglia, formata din Howard Webb (central), Michael Mullarkey, Darren Cann (asistenti) si Andre Marriner (rezerva).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.