Adrian Mutu neaga ca ar fi ajuns la un acord cu formatia franceza. Jucatorul a declarat ca va ramane, in continuare, in Italia daca nu isi gaseste o alta echipa.

[UPDATE] Mutu sustine ca nu a negociat cu AC Ajaccio

"Habar nu am de transfer. Nu m-am inteles cu nicio echipa. Exact cum au fost cu echipele din Turcia, asa e si acum cu cea din Franta. Nu am vorbit cu nimeni. Am contract cu Cesena, mai am 2 ani de contract. Daca nu imi gasesc echipa, stau linistit la Cesena. Eu am mai spus-o, eu nu vorbesc, daca vreti sa aflati ceva vorbiti cu agentii mei. Eu sunt sub contract cu alta echipa, nu pot vorbi", a declarat Mutu, conform prosport.ro.


Conform gsp.ro, jucatorul roman care a imbracat, de-a lungul timpului, tricourile unor cluburi precum Inter Milano, Chelsea Londra, Juventus Torino si Fiorentina, s-a inteles cu oficialii formatiei franceze.

"Am incheiat un acord cu Mutu si agentii sai. Jucatorul trebuie acum doar sa se inteleaga cu Cesena. Este un jucator extraordinar. Ne dorim sa il vedem purtand culorile noastre cat mai rapid", a declarat un reprezentant al clubului, potrivit gsp.ro.

Dupa o etapa, AC Ajaccio ocupa pozitia a patra in clasamentul Ligue 1 dupa ce si-a adjudecat victoria in fata celor de la Nice, scor 1-0.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.