Catalina Ponor a pierdut ocazia de a urca pe podiumul probei individuale la barna, dupa ce SUA a depus o contestatie.

Catalina Ponor a obtinut medalia de bronz la barna in concursul la care a participat impreuna cu Larisa Iordache. Ponor a intrat a doua in finala de la barna, executia sa fiind notata cu 15.066, nota cu care ar fi castigat medalia de bronz. Reprezentantii SUA au depus insa o contestatie pentru gimnasta Alexandra Raisman, care a intrat ultima in concurs.

In urma contestatiei, Raisman a primit o marire de nota. Nota ei a crescut la 15.066 si a trecut peste Ponor pentru ca a avut o dificultate mai mare a exercitiului, scrie realitatea.net.

Nota initiala a Alexandrei Raisman a fost 14.966.

Larisa Iordache a intrat a patra in concurs, dar a cazut de pe aparat si a primit doar nota 14.200, cu care s-a clasat pe pozitia a 6-a.

Tot marti, gimnastica feminina romaneasca isi va incheia participarea la JO de la Londra in finala de la sol, cu Catalina Ponor si Sandra Izbasa. La Londra, delegatia feminina a Romaniei a mai cucerit medalia de bronz pe echipe si aurul la sarituri, prin Sandra Izbasa.

Clasament final - barna
1. Deng Linlin - 15.600
2. Sui Lu - 15.500
3. Raisman Alexandra - 15.066
4. Ponor Catalina - 15.066


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.