Sport 28 Mai 2012 11:46
Un noul scandal de proportii zguduie fotbalul italian, mai multi jucatori importanti din Serie A fiind acuzati de implicare in "mafia pariurilor".

Potrivit agentiei Ansa, un ordin de arestare a fost emis pe numele fostului portar al echipei Petrolul Ploiesti, Matteo Gritti, capitanul formatiei Lazio, Stefano Mauri, a fost retinut in cazul meciuriloe trucate “Calcioscommesse", iar internationalul Domenico Criscita a fost audiat la centrul de antrenament al Italiei.

Aceste persoane au for retinute pentru asociere in vederea fraudelor sportive., in cadrul anchetei parchetului din Cremona privinf meciuri aranjate.

Procurorul din Cremona, Guido Salvini, a emis ordine de arestare pentru 19 persoane, din care 10 privind jucatori din primele doua serii. Domenico Criscito a fost prechezitionat si audiat în cantonamentul Italiei de la Coverciano, scrie mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.