Aura de invincibilitate de care se bucura Bute s-a risipit in doar un sfert de ora la Nottingham.

Partida din Capital FM Arena a inceput cu o tatonare de mai bine de jumatate de minut intre cei doi combatanți, iar Froch a lansat prima serie de lovituri la corp si cap, insa arbitrul a oprit imediat lupta, pentru pumni aruncati dupa semnalul de stop. Apoi Lucian a inceput sa isi faca jocul sau, tinandu-si adversarul la distanta si lovind la corp si fata, iar nasul lui Froch s-a inrosit dupa prima repriza.

In repriza secunda loviturile au curs de o parte si de alta cu un mic avantaj pentru Froch.

In repriza a treia Froch a reusit o serie de lovituri la cap si corp, Lucian s-a clatinat si a cautat clinchurile, Froch a continuat sa avanseze, bagandu-l in corzi pe Bute care cu greu a reusit sa termine runda. Runda a patra a inceput intr-un echilibru relativ, Bute a preluat initiativa, dar Froch a reusit sa iasa din seria lui Lucian si a repus stapanire pe meci, iar ochiul stang al lui Bute a inceput sa se umfle, scrie MEDIAFAX.

Tyson: Lucian Bute va fi invins de Froch

Superioritatea lui Froch s-a vazut in runda a cincea, cand Bute a facut iar pasul in spate și cinci lovituri ale britanicului direct in fața lui Lucian au facut ca sportivul roman sa nu mai poata continue partida.

Lucian Bute, lupta pana in ultima secunda

La anuntarea deciziei, cand Froch a fost incoronat noul campion mondial in versiunea IBF, Bute a avut puterea sa-l aplaude pe britanic si l-a laudat pentru prestaiia din aceasta partida. Revansa va avea loc la Montreal, cand Bute va incerca sa-si recucereasca centura IBF.

Froch se amuza din nou pe seama lui Bute

”Multi m-au desconsiderat. Multi au spus ca nu am șanse. Le-am inchis gura. Am demonstrat ca sunt cel mai bun”, a spus Carl Froch, dupa meci, adaugand: ”M-am antrenat cu tot sufletul. Am intrat in categorie cu doua luni inainte de acest meci. Sunt foarte fericit pentru victorie. Bute e un mare campion, insa acum trebuie sa vorbim despre mine”, potrivit evz.

Citeste si:
Pe cine dă vina Mihai Trăistariu pentru eșecul României de la...
Pe cine dă vina Mihai...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.