Sport 24 Mai 2012 10:16
Echipa Dinamo Bucuresti a castigat Cupa Romaniei-Timisoreana pentru a 13-a oara in istorie, dupa ce a invins formatia Rapid, cu scorul de 1-0 (0-0).

Scarlatache a inscris cu o lovitura de cap de la circa patru metri, dupa o pasa de pe partea stanga a lui Curtean.

Dinamo: Naumovski - Luchin, D.Grigore, Moti, Scarlatache - Curtean, Rus, Kone, Alexe (Pulhac '67) - Niculae (Tucudean '81), Danciulescu (C. Munteanu '71). Antrenor: Dario Bonetti

Rapid: Coman - Roman, M. Antonio, Oros, Bozovici - Teixeira, Alexa (Ionita '80), N. Grigore - Deac, Herea (Pancu '74), Surdu (Grigorie '59). Antrenor: Razvan Lucescu

Cartonase galbene: M. Niculae '68, Naumovski '90+6 / Grigorie '71, Oros '90+2

Meciul a fost arbitrat de o brigada italiana, cu Daniele Orsato la centru, ajutat de Nicola Nicoletti si Massimiliano Grilli. Rezerva a fost Paolo Valeri.

Inainte de meci, galeria dinamovista a afisat un banner urias pe care scria: "Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vis", iar din stegulete fanii au scris "Ultrasi liberi", scrie MEDIAFAX.

Fanii dinamovisti au mai afisat si alte bannere: "Fenomentul moare, dormim in continuare", "Cupe si campionate, o cota buna le face uitate" sau "Singurul meci pe care il mai credeam curat a fost cel in v-ati prostituat".

Suporterii rapidisti au prezentat un banner pe care scris: "Cea mai tare frecventa din lume", iar din placute a fost formata cifra: 1923.

"Rapid nu e pe gustul puterii", "Pe 300 dintre voi va cunoastem, restul cine sunteti?" au fost alte bannere ale fanilor giulesteni.

In prima repriza, din galeria echipei Rapid s-au aruncat mai multe petarde si o torta la Tribuna I, iar din peluza dinamovista s-a aruncat o fumigena. Ambele galerii au scandat: "Mitica la puscarie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.