Inspectoratul de Jandarmi Judetean Cluj a amendat clubul Universitatea Cluj cu suma de 20.000 de lei, pentru problemele organizatorice in ceea ce priveste securitatea la meciul cu CFR Cluj.

Potrivit comunicatului de presa, clubul gazda Universitatea Cluj a primit o amenda de 10.000 de lei, "conform Legii 4/2008 modificate art.10, alin(2), lit. a, deoarece organizatorul nu a efectuat un control riguros al persoanelor si bagajelor la intrarea in arena sportiva, fiind astfel introduse torte si petarde".

Cea de-a doua amenda, tot de 10.000 de lei, a fost dictata "conform Legii 4/2008 modificate art. 10 alin(1), lit. h, deoarece nu a asigurat inregistrarea si supravegherea video a comportamentului participantilor in arena sportiva pe timpul desfasurarii jocului sportiv, respectiv in zona tunelului de acces spre terenul de joc. In imaginile puse la dispozitia fortelor de ordine lipseste momentul incidentului petrecut in zona tunelului, zona unde a fost lovit un jucator al CFR 1907 Cluj".

De asemenea, Jandarmeria din Cluj a mai aplicat doua sanctiuni contraventionale, in valoare de cate 2.000 lei, unui numar de doua persoane, pentru provocare si participare la scandal in zona tunel a stadionului, respectiv lovirea unui jucator al echipei CFR 1907 Cluj.

Meciul dintre Universitatea Cluj si CFR Cluj, din cadrul etapei XXXI-a a Ligii I, a fost intrerupt in minutul 27 de arbitrul Alexandru Tudor dupa izbucnirea unui conflict general intre jucatorii celor doua echipe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.