Presedintele FRF a declarat ca a primit alerte de la UEFA cu privire la meciuri banuite ca ar fi fost aranjate pentru pariuri.

Conform declaratiilor sale, documentele de la UEFA ii atrag atentia ca in cadrul anumitor meciuri „fluctuatia de pariori si de pariuri a tras semnalul de alarma”.

Sandu explica faptul ca printre cei care sunt implicati in sistemul de alerta din cadrul federatiei este un general din Politia Romana care a lucrat la Interpol.

„E un colonel care a lucrat in Interpol... Mai mult de atat ce pot sa spun? Ei fac niste anchete. Dar se pare ca exista in toata lumea. Si daca exista in Germania si in Italia, sunt convins ca si in Romania exista oameni din fotbal care pariaza. Dar nu am atributii in acest domeniu, imi spun doar un punct de vedere ca un cetatean normal", a spus Mircea Sandu, potrivit realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.